Foredrag

Foredrag

Vår målsetting er alltid å levere over forventning.
Et foredrag skal både inspirere, gi læring, men mest av alt skape en endring. Det betyr enten gjøre noe nytt eller mer av det som er smart å gjøre. Derfor er vi opptatt av å presentere kompetanse på en måte som gjør det mulig å omsette i praksis - umiddelbart. Først da er investeringen i samlingen og i oss verdiskapende. 

Her finner du et utvalg av noen av Leading Edges mest populære foredrag:

Alf Inge Cleve-Stiansen

Det optimale lederskapet – dette gjør de mest verdiskapende lederne!

Et foredrag som tar for seg de de trekkene du bør utvikle i et lederskap for å skape mest verdi. Både for å skape tilfredshet, lojalitet og produktivitet hos dine medarbeidere, men også for å bygge kundelojalitet og økt lønnsomhet. Basert på forskning og erfaring.

LES MER
 
Hvordan mislykkes som leder - en sikker oppskrift på 9,5 steg

Et foredrag der latteren sitter løst og alvoret sniker seg frem mellom linjene. En herlig vinkling om lederskapet og hva som skal til for å mislykkes. I Norge finnes cirka 400 000 ledere, 50 % slutter i stillingen før det er gått 1 år. Primær årsak: de får det ikke til!

LES MER

Angoline Berge Tobias

Børs og katedral, en gjensidig avhengighet!

Hvordan får man økonomi og kultur til å samspille i resultatskapningen? 

Fra kontrollør til inspirator, det er ganske lett!
Lederskapets ytterpunkter og menneskenes ønske om å prestere. Et foredrag om hardt arbeid og endringslyst.

Leading Edge-trenerne har sterk formidlingsevne og solid faglig innhold på sine foredrag

Leading Edge sine trenere bidrar på eventer, kick offs og interne samlinger med tema som lederskap, motivasjon, kommunikasjon, selvutvikling, prestasjonsutvikling, serviceutvikling og salg.

Vi har bred erfaring fra både store og mindre scener og forsamlinger. Temaene vi presenterer under kan tilpasses tid til rådighet og målsettinger med bidraget og samlingen.

Vi legger vår stolthet i både tilby og tilpasse verktøy og metoder til forsamlingen, slik at den enkelte deltaker vil ta i bruk læringen umiddelbart.

 

LEADING EDGE AS

456 01 058

post@getleadingedge.com

Wergelandsveien 21
0167, Oslo