Alf Inge Cleve-Stiansen

Alf Inge Cleve-Stiansen

Daglig leder, partner og trener
Alf Inge Cleve-Stiansen

Alf Inge har dedikert seg til å utforske, forstå og anvende strategier som kjennetegner de mennesker og organisasjoner som skaper enestående resultater. Han er en av Skandinavias fremste prestasjonsutviklere og har en genuin glede og interesse i å arbeide med utvikling av  lederskapet, forandringsprosesser, design og utvikling av nye konsepter og bedriftsinterne programmer. Han har solid og bred erfaring med å drive prestasjonsutvikling både på individnivå og i større grupper, og er ofte å se på større scener grunnet sine formidlingsevner.

Alf Inge er en internasjonalt sertifisert NLP Trener, har en Mastergrad i Strategy & International Business og en Krigsskoleutdannelse. Han er en av få som vitenskapelig har dokumentert det lederskapet som skaper den beste prestasjonskulturen, og har de siste årene designet og gjennomført effektfulle programmer i samskapning med kundene.

Les også artikkelen "Bli bedre kjent med Alf Inge".

Spisskompetanse

NLP

Har utviklet og er hovedtrener på NLP Leadership Practitioner, NLP Elite Practitioner, NLP Master Practitioner og Mental Performance in Sport. Over 100 kull de siste 12 årene. Åpne og bedriftsinterne programmer. 

LEDERTRENING

Utvikling av sertifiseringsprogrammer og bedriftsinterne programmer, en-til-en coaching/sparring, lederteamutvikling, ledermålinger og gjennomføring av prosesser for å utvikle kritisk lederkompetanse.

FOREDRAG

Utviklet en rekke foredrag presentert for ulike bransjer, små og store scener. Eksempelvis: "Det optimale lederskapet", "I hodet på en mester", "Lederens prestasjonsnivåer", "Tydelig lederskap".

Referanser

Tydelighet blir veldig tydelig når man lytter til Alf Inge. Sjarmerende men samtidig veldig bevisst på hva som er viktig for å skape - og bevare tydelig lederskap. Kursets høydepunkt for meg!

Fra Confex-foredraget "Tydelig lederskap".

Dette var den foreleseren som jeg fikk mest utbytte av! Spennende forelesninger med relevant og godt begrunnet innhold. Relevant innhold i forhold til tema. Viste en utrolig oversikt over temaet ledelse! Dette ga et løft til oss ledere som gjør at vi kan videreutvikle oss etter dette kurset! Takk!

Fra Confex-foredraget "Tydelig lederskap".

Svært dyktig og inspirerende taler. Ærlig. Bra samspill mellom teori og praksis. Morsom!  

Engasjerende og kunnskapsrik foreleser som gir "hands-on" verktøy for arbeidshverdagen.

Alf Inge Cleve-Stiansen er en fantastisk fasilitator, som har gitt meg en fantastisk reise i min egen utvikling. 

Han er inspirerende å høre på, og har en egen evne til å løfte et hvert individ til nye høyder. 

Uten tvil en av den beste instruktører jeg har opplevd. Han er ekstremt engasjerende og klarte å skape et læringsmiljø som var positivt og hvor alle hadde lyst til å delta i diskusjonen.

Fortjener toppkarakter på alle måter. Alf Inge klarte å holde interessen hos med oppe konstant gjennom tre hele dager. 

LEADING EDGE AS

456 01 058

post@getleadingedge.com

Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

0 Shares