Angoline Berge Tobias

Angoline Berge Tobias

Styreleder
Angoline Berge Tobias

Angoline har et brennende engasjement i å hjelpe organisasjoner til å nå sine mål med minst mulig motstand, og veien er gjennom menneskene. Angoline leder prosesser med høy grad av involvering og samskapning med kundene, for forankring og eierskap der det hører hjemme. Som grunnlegger og styrende partner i Courageous AS startet hun utviklingen av sin spesialitet: Mentale strategier, som er utgangspunktet for forståelse og endring av menneskets adferdsmønstre. Dette er videreført i Leading Edge gjennom leder- og prestasjonsutvikling.

Angoline har hatt flere lederjobber med ansvar for drift, service, salg og strategier, og er også drivende opptatt av lederens ansvar gjennom sin påvirkningskraft. Hun har medisinsk og juridisk utdanning fra Universitetet i Tromsø, og har tidligere jobbet i Advokatfirmaet Krane, Sats, Godt Brød og sist som direktør for strategisk HR i Fønix AS. 

Angoline er også styremedlem i Sparebank 1 Nøtterøy-Tønsberg.

Personlig motto: “action creates reaction”.

Les også artikkelen "Bli bedre kjent med Angoline".

Spisskompetanse

LEDER- OG ORGANISASJONSUTVIKLING

Utvikler strategi og prosess og gjennomfører samlinger, både i private og offentlig eide selskaper.

COACHING

Bred erfaring som sparringspartner for styrer, eiere og toppledere.

NLP-UTDANNELSER

Fem års erfaring som Trener med NLP Practitioner og Master programmer. 

PERSONLIG UTVIKLING OG MOTIVASJON 

Etterspurt foredragsholder innenfor tema Personal Power og personlig integritet. 

Tlf: +47 918 99 890
Epost: abt@getleadingedge.com
Linkedin: Angoline Berge Tobias

Referanser

Angoline approached the team with a great mixture of strong theoretical knowledge of NLP, a highly trustworthy personality, and an exceptional ability to make a "soft" issue tangible for my very rational team members, all wrapped in a well-balanced mixture of female touch and strong business appearance.

I was honered to been coached by Angoline during my NLP Practitioner Education, 2011. She is one of the most inspiring people and fantastic person I`ve ever met.

 

Angoline setter seg raskt inn i forretningsmodellen til bedriften og ser tydelig hvor man kan gjøre justeringer for å oppnå bedre resultater. Hun har en utpreget sterk side ved at hun er flink til å kommunisere med mennesker på ulike nivåer i organisasjonen og se utfordringer og muligheter fra disse ulike ståstedene.

LEADING EDGE AS

456 01 058

post@getleadingedge.com

Dronning Eufemias gate 16
0191 Oslo

0 Shares