Alf Inge Cleve-Stiansen

Bli bedre kjent med Alf Inge

I serien ”Bli bedre kjent med” stiller vi Leading Edge-trenerne noen korte spørsmål. Her har dere som følger oss mulighet til å bli bedre kjent med oss, og hvis du lurer på mer enn det spørsmålene svarer på så er det bare å sende en e-post!


  

Hei, Alf Inge! Hvem er du?

Dette spørsmålet opplever jeg som spennende og krevende fordi mye av det vi gjør i Leading Edge er å støtte mennesker til å bli trygge i akkurat det svaret. En gang hadde jeg en kursdeltager som sa ”kan jeg få lov til å være flere?” og det svaret synes jeg er en befriende idé å ha. Jeg tror at vi mennesker kan være så mangt uten å virke vinglete. Jeg kan finne meg selv i mange karakterer og det gir meg en deilig frihet.

I en omfattende referansesjekk som ble gjort på meg for en tid tilbake siden så ble det sagt noe som jeg måtte glise av. Det eneste negative jeg fikk høre var at jeg kunne virke irriterende optimistisk og løsningsorientert. Det er jo ikke alltid helt bra, men jeg liker å være optimist. Jeg tror at alt er mulig å få til hvis man har lyst.

Leading Edge har snart 10-års jubileum og du er en eventyrlysten type. Hva gjør at du fortsatt holder på med det samme?

Først, er det ikke fantastisk at vi har holdt på i denne bransjen i 10 år? Det er jeg stolt av. I løpet av årene har vi fått mulighet til å jobbe med mange forskjellige og spennende mennesker og ulike prosjekter. Vi møter ofte individer som er veldig sultne på å få til ting og møtene med disse menneskene er mye av grunnen til å fortsette. Det er også spennende å finne løsninger, sette fart og ta action uten masse formelle prosesser. Det er nok enda en grunn til at jeg trives i Leading Edge. Her er det kort vei fra tanke til handling og vi gjør de tingene vi har lyst til å gjøre.

Hva er det beste med jobben din?

Skjæringspunktet mellom mennesker og forretningsutvikling. Skal man holde på med dette, må man like mennesker. Den variasjonen vi møter i mennesker, bransjer og saker er spennende og gjør at kompetansen vår virkelig utfordres. Vi jobber både med folk som skal prestere på et høyt nivå innen idrett og arbeidsliv, enkeltpersoner i krevende situasjoner eller design av utviklingsprogram som involverer mange mennesker. De øyeblikkene som virkelig peker seg ut som gode er når man tydelig ser gjennombruddet og får akkurat den effekten man er på jakt etter. Det er helt magisk.

Hva motiverer deg?

Alf Inge Cleve-Stiansen er lidenskapelig opptatt av å utvikle mennesker.

Alf Inge Cleve-Stiansen er lidenskapelig opptatt av å utvikle mennesker.

Jeg tror det som kjennetegner meg er at jeg lar meg motivere av utrolig mye. Jeg har klart å bevare mye av den barnslige nysgjerrigheten i meg, og lar meg fascinere og inspirere av mange ting og mange mennesker som jeg møter i hverdagen. Jeg liker også komplekse problemstillinger, og når folk sier at ”det tror jeg det er vanskelig å få til” så kjenner jeg at motivasjonen vokser.

For meg er det også mye motivasjon i å støtte ledere i å lykkes. Det finnes mellom 350-400 000 ledere i Norge, og omkring 50 prosent slutter i løpet av det første året i rollen. Da får vi en rotasjon på lederjobber som jeg tror er usunn for forutsigbarhet og konkurransekraft. Det motiverer meg å være en støtte og sparringspartner for disse lederne og bidra til å skape et sunt, godt og konkurransedyktig næringsliv.

Vil du bli en bedre leder? Les mer om lederutdannelsen, nivå 1.

Hvordan ser en vanlig dag ut?

En vanlig dag er en uvanlig dag, men jeg prøver å stå opp tidlig og har et prinsipp om at jeg må få kroppen i gang etter en god natts søvn. For å få i gang kroppen gjør jeg ulike ting, og nå er jeg inne i en periode med yoga og pusteøvelser. Jeg starter også dagen med å sette meg 2-3 kjernemål som jeg skriver ned. Det er lett å bli dratt i ulike retninger og spesielt siden jeg lett lar meg inspirere. Fokus er viktig for å kunne oppleve progresjon og fremdrift.

Hvis vi tar en vanlig arbeidsuke istedenfor en dag så består den av en miks mellom ledercoaching, foredrag, kurs, designe nye utviklingsprogrammer, møter og intern sparring og koordinering med de andre trenerne. Jeg setter av litt tid hver dag til å utfordre hva vi gjør og hvordan vi gjør det, et lite strategisk tankerom for Leading Edge og hvor vi skal bevege oss videre.

Hva gjør du når du skal slappe av?

Den beste formen for avslapning er å være på tur med familien. Uansett om det er skitur, en reise til et spennende sted eller noe i nærheten hjemme. Jeg slapper veldig godt av med mine nærmeste.

Trening er også viktig og noe jeg har stor glede av. For meg er det ikke et pes, det er avslapning. Jeg har også blitt veldig glad i golf i det siste. Det er en utrolig hyggelig aktivitet å gjøre sammen som par. Therese og jeg har hatt noen fine treningsrunder sammen, og vi har begge en god porsjon konkurranseinstinkt. I golf er behovet for tilstedeværelse enormt så det er en fin aktivitet der man tvinges til å være 100 prosent tilstede.

Leading Edge sin kjernekompetanse er leder- og prestasjonsutvikling. Hvordan utvikles mennesker?

Alf Inge Cleve-StiansenDet er et stort spørsmål. Mennesker utvikles ulikt og jeg tror at det viktigste er å ha respekt og ta utgangspunkt i det subjektive i hvert enkelt individ. Jeg tror også at vi utvikles gjennom opplevelse av mestring og gjennom å bli bevisst hva vi er gode på for så å reprodusere dette. Vi utvikles også i situasjoner der vi kjenner et behov for å bevege oss ”vekk i fra” og da er det viktig å ha noe å bevege seg ”henimot”. Altså vite hvor man vil. Utvikling skjer ofte når det er spenning mellom et ubehag og behag. Jeg opplever ofte at utvikling ikke finner sted fordi man ikke er tydelig nok på hva man ønsker seg.

Hvis vi ser på endring som et element i det å utvikle seg så handler det om å enten forsterke det man er god på eller endre noe. En varig endring må munne ut i en adferdsendring, men for at endringen skal bli varig og konsistent så må man koble på tankeendring og følelsesendring. Det som til syvende og sist driver oss mennesker er følelser og dette er viktig for ledere å forstå.

Hvor er du om 10 år?

Forhåpentligvis 10 år klokere og jobber med mange av de samme tingene som i dag. Jeg håper at jeg er like nysgjerrig og sulten på livet. I hverdagen er jeg glad for at jeg setter mål og har en retning på det jeg gjør. Samtidig har jeg har erfart at med nysgjerrighet så dukker det opp mange spennende muligheter så det å sette kursen uten å være åpen for andre retninger blir lite fleksibelt. Utvikling skjer så hurtig nå, og jeg tror derfor at fleksible mennesker og organisasjoner har et fortrinn.

Jeg ser på Leading Edge som en slags hub, en generator, for vekst og utvikling. Om 10 år tror jeg at den huben er betydelig større. Jeg vet at vi kommer til å være etablert i flere land og være en markant aktør som skaper et sunnere og mer konkurransedyktig næringsliv.

Utover det så er alt forretningshemmelig, avslutter han og ler fornøyd.

Du kan også bli bedre kjent med Angoline!

Vil du lære deg å bli bedre på å støtte mennesker?

0 Shares