Business Feedback System

Business Feedback System

Verdens enkleste og morsomste oppfølgingssystem

Her vil du fortløpende se utvikling på kritiske prestasjonsområder som medarbeiderne selv aktivt legger inn via sin smarttelefon. Vi vet at det vi fokuserer på og skaper eierskap til, gir resultater umiddelbart og på lang sikt.

Vi erfarer at når medarbeidere gjøres ansvarlig for mål og logger sin egen utvikling, øker bevisstheten dramatisk. Det gir resultater!

Det er ingen tunge prosesser for å komme i gang: Legg inn brukere, definer kritiske områder og sørg for at medarbeiderne logger sin egen innsats, og du er i gang. Medarbeiderne måles opp mot egne mål, og det er helt tydelig hva som er viktige områder for selskapet å prestere på for å øke lønnsomhet, bedre kundetilfredshet og sørge for personlig eierskap hos den enkelte medarbeider.

Et strålende og enkelt verktøy for coaching av medarbeiderne. Coach på mål, legg en plan for oppfølging som er forutsigbar både for deg som leder og for medarbeiderne. Studier viser at den enkeltstående faktor som har størst innvirkning på medarbeidernes prestasjon og utvikling er tilbakemelding. Da er det godt å ha fakta som viser at resultatene faktisk er i positiv bevegelse.

Business feedback system
LEADING EDGE AS

456 01 058

Dronning Eufemias gate 16
0191, Oslo

0 Shares