Laster Hendelser

« All Hendelser

Bli en mester i å lede endringsprosesser

9 mai @ 09:30 - 10 mai @ 16:30

12995 kr
Endring: Alf Inge og Angoline
0 Shares

I samarbeid med Tekna

Bli en mester i å lede endringsprosesser

Det nye arbeidslivet krever forandring, utviklingen står ikke stille og endring er den nye normalen. For deg som er leder eller ansvarlig for andre medarbeidere er det spesielt menneskene i en endring som er viktig for å lykkes.

Kurset arrangeres i regi av Tekna så du finner mer informasjon og påmelding på deres sider

Hva kreves for å få en gruppe mennesker til å gå i samme takt og i samme retning?

Dette programmet gir deg kjernekompetanse om hvordan mennesker opererer for å lede endringsprosesser, både på individnivå, teamnivå og organisasjonsnivå.

Ny teknologi introduseres hele tiden, men det det er vi mennesker som må tilpasse oss. Vi må levere på den nye strategien. Ofte må vi levere mer med mindre ressurser. Hver enkelt medarbeider må være villig til å justere måten de arbeider på, det er de som må endre seg.

Endringer kan være store og små, og endringer skjer hele tiden. I dagens omskiftelig arbeidsliv er evnen til å kunne tilpasse seg avgjørende for virksomhetens konkurransekraft. Det krever et fleksibelt lederskap, men også kompetanse til å jobbe systematisk med endringer.

I løpet av disse to dagene vil du få helt konkret kompetanse og konkrete verktøy til å bruke for å jobbe systematisk med endring og endringsprosesser, både på individ- og organisasjonsnivå.

Innholdet baserer seg på nyere forskning og kursholdernes lange erfaring fra arbeid med endringsprosesser på ulike nivå og i ulike bransjer.

 

Påmelding og mer informasjon på Teknas sider 

0 Shares

Detaljer

Start:
9 mai @ 09:30
Slutt:
10 mai @ 16:30
Kostnad:
12995 kr

Sted

Scandic Solli
Parkveien 68
0202 Oslo,Norway
+ Google Map