Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Flying Friday: Hvordan akselerere endringsprosesser?

14 desember, 2018 @ 08:00 - 09:00

0 Shares

Flying Friday: Hvordan akselerere endringsprosesser?

Endring står høyt på agendaen for mange virksomheter om dagen. Dessverre går mange endringsprosesser unødvendig tregt, de stopper eller kommer aldri i mål som ønsket. Konsekvensene av dette er mange. Frustrasjon, manglende fokus, negativitet, fallende omsetning, dårligere resultat, lavt engasjement hos medarbeidere og dårligere kundeopplevelse er noen opplevde effekter av dårlig igangsatte og gjennomførte endringsprosesser.

 

I dette frokostseminaret vil Alf Inge Cleve-Stiansen gi deg helt konkrete tips til hvordan du kan øke tempoet i endringen og hvilke virkemidler du kan ta i bruk som leder for øke sannsynligheten for en vellykket endring. For å lykkes med organisatoriske endringer er det viktig å forstå hva som skal til for at enkeltmennesker endrer seg. Til syvende og sist innebærer endring at involverte medarbeidere må arbeide på en annen måte enn tidligere.

 

Alf Inge vil helt til slutt gi litt informasjon om våre lederprogram som starter i 30. januar. De av dere som er interessert, må gjerne bli igjen etter foredraget for å få mer informasjon.

 

Leading Edges frokostforedrag: Flying Friday


Flying Friday er et gratis arrangement der vi inviterer deg til spennende faglig påfyll. Tema varierer fra gang til gang, men er alltid forankret i vår kjernevirksomhet. Det vil si at det alltid passer for deg som er interessert i tema som lederutvikling, prestasjonsutvikling, personlig utvikling eller hvordan du utvikler mental kapasitet.

Vi byr på kaffe, faglig påfyll og ikke minst en flying start på dagen. Arrangementet er også en ypperlig anledning for deg til å utvide ditt nettverk og bli bedre kjent med oss i Leading Edge.


Tid: 08.00-09.00

Dato: 14. desember

Sted: Stock spiseri og drikkeri. Dronning Eufemias gate 14, 0191 Oslo

Tema: Hvordan akselerere endringsprosesser

 

Det er begrenset med plasser så meld deg på i dag for å være sikker på å få plass!

Påmelding er bindende.

0 Shares

Detaljer

Dato:
14 desember, 2018
Tid
08:00 - 09:00
Hendelse Kategori:

Sted

Stock drikkeri og spiseri
Dronning Eufemias gate 14Oslo0191Norway+ Google Map