Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Flying Friday. Slik når du dine mål

11 januar @ 07:45 - 09:15

Gratis
0 Shares

Leading Edges morgenforedrag: Flying Friday

Slik når du dine mål

Vi inviterer til en god start på morgningen og året 2019 der oppmerksomheten rettes mot de målene du har satt for deg selv og som dere har satt i organisasjonen. Har du ikke satt mål ennå? Da kan dette også være en inspirasjon til hva du bør tenke på når du setter de. Hvorfor sette mål? Jo, fordi det skaper fremdrift og får deg eller dere til å strekke dere litt ekstra. Spesielt når målene er satt etter oppskriften du får i denne Flying Fridayen.

For mange setter mål som de ikke når og denne oppskriften kan hjelpe deg med å finne ut hvorfor og bli en av dem som setter mål de når.

Alf Inge Cleve-Stiansen gir deg oppskriften på gode mål. Denne oppskriften kan du for eksempel bruke til å forankre organisasjonens budsjett og planer for 2019 eller dine egne nyttårsforsetter.

 

Det er også mulighet for informasjon om lederprogrammene som har påmeldingsfrist 18. januar og starter den 30. januar 2019. Du kan lese mer om nivå 1 her og nivå 2 her

 


Flying Friday er et gratis arrangement der vi inviterer deg til spennende faglig påfyll. Tema varierer fra gang til gang, men er alltid forankret i vår kjernevirksomhet. Det vil si at det alltid passer for deg som er interessert i tema som lederutvikling, prestasjonsutvikling, personlig utvikling eller hvordan du utvikler mental kapasitet.

Vi byr på kaffe, faglig påfyll og ikke minst en flying start på dagen. Arrangementet er også en ypperlig anledning for deg til å utvide ditt nettverk og bli bedre kjent med oss i Leading Edge.


Tid:

  • 07.45-08.15 Registrering og mingling
  • 08.15-09.15 Foredrag

Dato: 11. januar

Sted: Stock. Dronning Eufemias gate 14, 0191 Oslo

Tema: Slik når du dine mål

 

0 Shares

Detaljer

Dato:
11 januar
Tid
07:45 - 09:15
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategori:

Sted

Stock drikkeri og spiseri
Dronning Eufemias gate 14Oslo0191Norway+ Google Map