Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Fra fagekspert til suksessfull leder

14 mars @ 09:00 - 15 mars @ 16:00

18995 kr
Leading Edge, Tekna og Alf Inge Cleve-Stiansen
0 Shares

Utvikle deg som leder gjennom kommunikasjon som sikrer gjennomslagskraft og trygghet når du leder individer og grupper.

4-dagers lederutvkling over to samlinger gir mulighet for å praktisere det du har lært – og dele erfaringer med dine lederkolleger på andre samling.

Dette kurset gir deg som ny leder kunnskap og innsikt i områder du må være bevisst på. Din lederoppgave er å styre medarbeiderne mot et mål. Tekna tar lederutvikling på alvor og gir deg en stødig plattform i din utvikling.

Som leder har du ikke lenger ansvar bare for deg selv. Du skal kanskje lede tidligere kolleger, og står overfor nye krav og forventninger fra omgivelsene. Har du den nødvendige kompetansen for å unngå fallgruvene som ny leder?

Teknas forundersøkelse viser at «å slippe kontrollen over faget» ofte er utfordrende. Dette kurset trener deg i å strukturere arbeidsdagen gjennom delegering og tidsstyring. Du får innsikt i konkrete metoder som sikrer oversikt og kontroll.

Målgruppe:

Kurset er skreddersydd for å gi deg som ny leder ferdighetene du trenger for å utvikle deg. Denne lederutviklingen gir også erfaringsutveksling, diskusjoner, gruppearbeid og praktiske oppgaver mellom samlingene. Det veksles mellom aktiv kommunikasjonstrening, viktige fakta og gode verktøy for å utvikle deg til en tydelig leder.

Tid og dato

Kurset består av to samlinger: 14. og 15. mars, samt 8. og 9. april 2019. Vi runder av ca. kl. 16 alle fire dager.

Merk at det er begrenset antall plasser. 

Velkommen til spennende og lærerik lederutvikling over fire dager som gir deg konkrete verktøy du trenger for å lykkes i din nye lederrolle!

Tilbakemelding fra tidligere deltager:

«Veldig lærerikt kurs. Utrolig mye bedre enn forventet. Helt riktig fokus for akademikere.» — Asbjørn Halsebakke, Technical Manager, Wärtsilä Norway AS.

0 Shares

Detaljer

Start:
14 mars @ 09:00
Slutt:
15 mars @ 16:00
Kostnad:
18995 kr
Hendelse Kategori:

Sted

Scandic Solli
Parkveien 68
0202 Oslo,Norway
+ Google Map