Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Informasjonsmøte om Leading Edge lederutdannelser, august

16 august, 2016 @ 11:30 - 12:30

Angoline Berge Tobias og Alf Inge Cleve-Stiansen
0 Shares

Vil du bli en bedre leder fra og med høsten 2016? Da må du vurdere Leading Edge sine lederutdannelser.

Dette informasjonsmøtet er både for deg som har gått NLP Leadership Practitioner og vurderer en Leadership Master, og for deg som aldri før har tatt en NLP-utdannelse. Her vil du få informasjon om oppbygging, gjennomføring og hvorfor du bør velge oss.

 

Vi møtes 16. august kl. 11.30-12.30 i Wergelandsveien 21. 

Der vil du få svar på alle dine spørsmål! Vi gleder oss.

Meld deg på! 

Tilbakemeldinger fra tidligere deltagere:

NLP Lederutviklingsprogrammet til Leading Edge ble mottatt og opplevd svært positivt av samtlige deltagende ledere, og det har vært en sterkt medvirkende årsak til den svært gode utviklingen vi har hatt i kunde- og medarbeidertilfredshet det siste året. Etter programmet, som hadde et klart og tydelig fokus på prestasjonsutvikling, kommunikasjons- og forandringsarbeid, har våre viktigste parametere, opplevd kundetilfredshet og medarbeidertilfredshet styrket seg betraktelig. For eksempel så har negative kundetilbakemeldinger blitt redusert med om lag 25 % og det er et langt tydeligere lederskap med styrket selvtillit som praktiseres på avdelingene. I lederevalueringene etter programmet har samtlige deltagende ledere også fått en høyere score av sine medarbeidere.


NLP Leader Practitioner har vært en utrulig spennende oppdagelsesreise der det kribler av nysgjerrighet for å fortsette reisen videre i livet mitt. Jeg sitter igjen med mange, effektive verktøy og modeller som jeg vet vil være støttende for mine egen personlig utvikling, både i rollen som Daglig Leder i ELIXIA og som kone, mor og venn. Fantastisk dyktige, inspirerende og underholdende kursholdere. Tusen takk Alf Inge og Angoline!


 

0 Shares