Foredrag

Foredrag

Vår målsetting er alltid å levere over forventning.
Et foredrag skal både inspirere, gi læring, men mest av alt skape en endring. Det betyr enten gjøre noe nytt eller mer av det som er smart å gjøre. Derfor er vi opptatt av å presentere kompetanse på en måte som gjør det mulig å omsette i praksis - umiddelbart. Først da er investeringen i samlingen og i oss verdiskapende. 

Her finner du et utvalg av noen av Leading Edges mest populære foredrag:

Alf Inge Cleve-Stiansen

Personlig lederskap i krevende tider

Kravene øker, og det øker samtidig fordelen med å kunne lede deg selv og dine medarbeidere på en god måte. I dag ser vi digitalisering, hurtige omstillinger, manuelle prosesser som gjøres om til digitale prosesser, nye systemer og høye kompetansekrav. Dette gjelder både for organisasjoner og enkeltpersoner. For å ha mulighet til å henge med, forsvare posisjon og skaffe nye markedsandeler bør dere fylle rollen på en ny måte.

LES MER

 

Det optimale lederskapet – dette gjør de mest verdiskapende lederne!

Et foredrag som tar for seg de de trekkene du bør utvikle i et lederskap for å skape mest verdi. Både for å skape tilfredshet, lojalitet og produktivitet hos dine medarbeidere, men også for å bygge kundelojalitet og økt lønnsomhet. Basert på forskning og erfaring.

LES MER

 

Hvordan mislykkes som leder - en sikker oppskrift på 9,5 steg

Et foredrag der latteren sitter løst og alvoret sniker seg frem mellom linjene. En herlig vinkling om lederskapet og hva som skal til for å mislykkes. I Norge finnes cirka 400 000 ledere, 50 % slutter i stillingen før det er gått 1 år. Primær årsak: de får det ikke til!

LES MER

Angoline Berge Tobias

Litt svidd, men ikke utbrent

En humoristisk vinkling på et alvorlig tema. Stadig flere blir utbrent, og forskning har kunnet påvise at de som blir utbrent faktisk får varige endringer i hjernen. På grunn av dette og mye annet er de fleste enige om at det å bli utbrent ikke er helt optimalt. Poenget med foredraget er å gi deg oppskriften på hvordan du blir utbrent, slik at du kan unngå det.

LES MER
Børs og katedral, en gjensidig avhengighet!

Hvordan få økonomi og kultur til å samspille i resultatskapningen?

LES MER
Fra kontrollør til inspirator, det er ganske lett!

Lederskapets ytterpunkter og menneskenes ønske om å prestere. Et foredrag om hardt arbeid og endringslyst.

LES MER
 
 

Foto: Håkon Holo Dagestad

Therese Cleve-Stiansen

Stå støtt i deg selv og din profesjonelle rolle

Et foredrag som lærer dere å jobbe mer bevisst med selvledelse. 

KOMMER SNART MER
Prester på ditt beste, med en god følelse

I dette foredraget, tar Therese deg gjennom personlige historier etterfulgt av helt konkrete teknikker for hvordan du kan håndtere press på en god måte ved å bevisst styre egen tilstand.

KOMMER SNART MER
 

Leading Edge-trenerne har sterk formidlingsevne og solid faglig innhold på sine foredrag

Vi bidrar på eventer, kick offs og interne samlinger med tema som lederskap, motivasjon, kommunikasjon, selvutvikling, prestasjonsutvikling, serviceutvikling og salg.

Vi har bred erfaring fra både store og mindre scener og forsamlinger. Temaene vi presenterer under kan tilpasses tid til rådighet og målsettinger med bidraget og samlingen.

Vi legger vår stolthet i både tilby og tilpasse verktøy og metoder til forsamlingen, slik at den enkelte deltaker vil ta i bruk læringen umiddelbart.

 

LEADING EDGE AS

456 01 058

post@getleadingedge.com

Dronning Eufemias gate 16
0191, Oslo

0 Shares