Foredrag Alf Inge Cleve-Stiansen: Det optimale lederskapet

Det optimale lederskapet – dette gjør de mest verdiskapende lederne

Et foredrag av Alf Inge Cleve-Stiansen

Hva gjør og hvordan tenker de beste lederne? De lederne som skaper det beste arbeidsmiljøet, de beste kunderelasjonene og de beste økonomiske resultatene?

Dette foredraget baserer seg forskning, studier av de beste lederne i en rekke ulike bransjer i tillegg ledercoaching av ledere på alle nivåer gjennom mange år.

Målgruppe: Ledere på alle nivåer

Tid: Fra 45 minutter og oppover (avhengig av mye tilgjengelig tid for å arbeide med de ulike ledertrekkene)

Dette får deltakerne i dette foredraget:

Dette foredraget tar for seg sammenhengen mellom lederskap, medarbeiderprestasjon, kundeopplevelse og økonomisk utvikling. Deltakerne vil få et svært bevisst forhold til deres lederskaps innvirkning på organisasjonens service profitt kjeden og dermed konkurransekraft. Det blir servert en helt konkret oppskrift på verdiskapende lederskap og hva som skal til for å endre seg i denne retning. Det betyr både lederadferdsmessige trekk og hvilke tankesett som er smart og utvikle for å bli en denne dyktige lederen.

Stikkord:

• lederskap • lederen som coach • fremtidens lederskap • utvikle konkurransekraft • det optimale lederskapet • utvikle dyktige medarbeidere • service profitt chain

Referanse

Fantastisk bra foreleser!!! Inspirerende, relevant, selvutviklende, og ikke minst noe som man kan bruke med en gang da metodene som ble brukt gjør at verktøyene blir husket også når man kommer hjem fra foredraget. Takknemmelig for at Alf Inge viser sånt engasjement og vil deler sin faglige, dyktige kompetanse med meg og andre!
Tydelighet blir veldig tydelig når man lytter til Alf Inge. Sjarmerende men samtidig veldig bevisst på hva som er viktig for å skape - og bevare tydelig lederskap. Kursets høydepunkt for meg!

Fra Confex-foredraget "Tydelig lederskap".

LEADING EDGE AS

456 01 058

post@getleadingedge.com

Wergelandsveien 21
0167, Oslo

0 Shares