Leading Edge Care

Leading Edge Care

Leading Edge Care er vår måte å vise samfunnsansvar på

Tanken bak Leading Edge Care er at vi ønsker å støtte enkeltindivider med gode initiativ. Gjennom våre mange møter med mennesker, treffer vi enkelte ganger noen som rører noe ved oss. Mennesker som virkelig brenner for å gjøre hverdagen bedre for andre. Det ønsker vi å hjelpe til og støtte opp om.

Vi støtter veldedige organisasjoner som kjennetegnes ved et enkeltmenneskes gode tanke. Et individ som virkelig tror på og brenner for den saken han eller hun jobber for. Vi tror på de organisasjonene vi støtter, og håper at vi gjennom vår støtte kan bidra til å gjøre dem og deres budskap mer kjent og at vi kan hjelpe folk å nå sine mål.

Leading Edge Care er stadig på søken etter initiativ som kan trenge vår støtte. Enten økonomisk eller ved at vi bruker vårt nettverk til å spre organisasjonens budskap.

YAMTA=Young Athletes Mental Training Academy. Her gir vi ungdom i alderen 15-17 år muligheten til å få gratis mental trening i et helt år. Vi har sett hvor viktig det er med støtte på dette området i tidlig alder, og tilbyr derfor vår ekspertise til et utvalg idrettstalenter.

Se etter YAMTA i aktivitetskalenderen!

Vi inviterer deg til en flying start på dagen. Dette er et gratis arrangement hvor vi legger opp til spennende faglig påfyll innen tema som lederutvikling, prestasjonsutvikling, personlig utvikling samt utvikling av mental kapasitet.

Finn neste Flying Friday i aktivitetskalenderen!

LEADING EDGE AS

456 01 058

post@getleadingedge.com

Dronning Eufemias gate 16
0191, Oslo

0 Shares