Featured Video Play Icon

Leading Edge film på oppdrag for Andebu sparebank

Vi tok en prat med Alexander Vestnes om filmen han og Leading Edge film har laget for Andebu sparebank. Filmen, som er en parodi på DnBs reklamefilm, har gått viralt. 

Hva synes du om spredningen filmen har fått?

Det har gått over all forventning. Vi håpet selvfølgelig på en grei spredning, men det har tatt helt av med riksaviser og over 150 000 visninger kun på Facebook. Ser vi på tallene for spredning så er de helt ekstreme.

Hva var tanken bak filmen?

Kommunikasjon og markedssjef i Andebu sparebank, Øyvin Hansen, ringte meg og hadde en idé om å lage en parodi på DnBs film med Kjetil Jansrud og hundevalper. Vi hadde et intensivt møte og realiserte filmen to dager senere, og kun to dager etter det igjen lanserte vi filmen. Hele prosessen skjedde altså i løpet av en uke.

Les også hva Andebu sparebank skriver om filmen.

Hvordan var prosessen?

I motsetning til sånn det ser ut til på filmen så er ikke grisene tamme. Det var flere hundre opptak. Vi måtte jobbe mye med grisungene for at de skulle bli komfortable med skuespilleren som pappa.

Hva synes du om resultatet?

Det har vært en morsom prosess og underholdende produksjon. Det blir gøy med en halvnaken revyskuespiller og masse grisunger.

 

0 Shares