Lederprogram

Lederutdannelser

Dette programmet er for deg som ikke tidligere har tatt NLP-sertifisering eller gått et lederprogram i regi av oss. Gjennom verktøy og metoder du lærer på kurset, vil både du, dine medarbeidere og din organisasjon merke positiv endring.

Du vil få en internasjonal sertifisering på NLP Practitioner-nivå.

Nivå 1 settes opp to ganger per år. Om våren er det seks samlinger á to dager pluss en dag for sertifisering. Om høsten er det to dager den første og siste gangen vi møtes og én dag de resterende ni. Neste oppstart, datoer og mer informasjon finner du i aktivitetskalenderen. 

Mestring krever trening, og i dette programmet videreutvikler vi metodene og utvider din forståelse. Vi gir deg effektive verktøy til å lede andre!

Programmet gir en internasjonal sertifisering på NLP Master-nivå og er for deg som tidligere er sertifisert på NLP Practitioner-nivå eller har gått en lederutdannelse i regi av oss i Leading Edge.

Nivå 2 settes opp én gang per år. Som regel på våren. Finn neste oppstart og mer informasjon i aktivitetskalenderen.

Kurset er for deg som ønsker å bli en ypperlig tilrettelegger, foredragsholder og trener.

Vi lærer deg å trene andre til å bli så god som du har blitt. Programmet er en kombinasjon av det beste innen NLP og presentasjonsteknikk. Når du har tatt dette kurset har du tatt første steg på en Leading Edge NLP Trainer utdannelse som vi vil tilby i fremtiden.

Nivå 3 tilbys ved forespørsel.

Jeg er en bedre utgave av meg selv hvor økt selvinnsikt står mest sentralt. Tusen takk for herlige samlinger, dere er dyktige. 

Tidligere deltager

Vi har hatt gleden av å sertifisere og trene tusenvis av ledere. På våre utdannelser er vi opptatt av en praktisk tilnærming der vi integrerer erfaring fra ledercoaching, bedriftsinterne prosesser fra ulike bransjer og studier av de beste lederne.

Våre lederutdannelser lærer deg å jobbe systematisk med prestasjonsutvikling og optimaliserer din lederatferd. Det å inspirere og utvikle mennesker er det beste vi vet. Derfor er det utrolig givende å se at alle som deltar på våre kurs lærer seg nye verktøy som støtter dem i deres lederskap. I tillegg til dette har vi også sett at samtlige deltagere vokser som mennesker.

Vi gjennomfører også bedriftsinterne lederutdannelser. Les mer om det her!

NLP Lederutviklingsprogrammet til Leading Edge ble mottatt og opplevd svært positivt av samtlige deltagende ledere, og det har vært en sterkt medvirkende årsak til den svært gode utviklingen vi har hatt i kunde- og medarbeidertilfredshet det siste året. Etter programmet, som hadde et klart og tydelig fokus på prestasjonsutvikling, kommunikasjons- og forandringsarbeid, har våre viktigste parametere, opplevd kundetilfredshet og medarbeidertilfredshet styrket seg betraktelig. For eksempel så har negative kundetilbakemeldinger blitt redusert med om lag 25 % og det er et langt tydeligere lederskap med styrket selvtillit som praktiseres på avdelingene. I lederevalueringene etter programmet har samtlige deltagende ledere også fått en høyere score av sine medarbeidere.

Tidligere deltager

LEADING EDGE AS

456 01 058

post@getleadingedge.com

Dronning Eufemias gate 16
0191, Oslo

0 Shares