Rådgivning

Rådgivning

Vi støtter individer og selskaper i å nå mål 

Når vi i Leading Edge gir deg råd, fungerer vi som en sparringspartner. Vi hjelper deg å oppnå dine mål. Dette gjør vi gjennom å gi deg konkrete råd og tips som tar utgangspunkt i din unike situasjon. Vi legger vår stolthet i å forstå deg og det behovet du har, enten det er rådgivning i forbindelse med jobb eller privat. Vi setter oss inn i hvorfor nettopp du har behov for rådgivning.

Vi besitter en enestående kompetanse innen dette feltet. Våre trenere har erfaring fra mange ulike bransjer og på ulike nivåer. De har erfaring både fra egen jobb og med å støtte andre i deres hverdag. Derfor mener vi at vi alltid har en trener som passer ditt behov.

Vi gir deg råd på veien mot målet

Et kjennetegn på rådgivningen er godt samarbeid hvor relasjonen mellom Leading Edge-treneren og deg som kunde utvikler seg og vokser over tid.

Vi ser ofte at den store utfordringen ligger i implementering av rådene. Derfor bidrar vi gjerne med dette også. Når vi er med på hele prosessen som rådene er tenkt å brukes på, kan vi også justere fortløpende for best effekt.

Ett lite råd kan gi stor effekt dersom det etterfølges.

Rådgivning kan også gjennomføres bedriftsinternt. Alle Leading Edge-trenere er sertifisert på NLP Trainer-nivå.

LEADING EDGE AS

456 01 058

post@getleadingedge.com

Dronning Eufemias gate 16
0191, Oslo

0 Shares