Seminarer og kurs

Seminarer og kurs

Ønsker du å utvikle deg eller din bedrift? Finn inspirasjon i våre kurs og seminarer

Det viktigste for oss når vi arrangerer kurs, er at det skal ha en verdi for deg som tar kurset. Derfor tilrettelegger vi for læring for alle. Vi vet, og setter stor pris på, at mennesker er forskjellige og derfor lærer på ulik måte.

Våre kurs har til felles at de gir deg ny innsikt og kunnskap. De får deg til å prestere bedre, både på jobb og privat, og gir deg muligheten til å vokse.

Vår kursportefølje oppdateres og utvides stadig. Det du ser lengre ned vil derfor bare være et utvalg av det vi kan tilby. Vi oppfordrer også deg til å utfordre oss på tema du eller dere vil ha et kurs i!

Selv om det kun er fantasien som setter stopper for hva du kan foreslå av kurs, presenterer vi likevel et lite utvalg av emner vi har kurset i. Noen ganger trenger selv den beste fantasien litt inspirasjon.

Vi kan spesialutvikle kurs eller seminar slik dere ønsker det eller dere kan velge et standardkurs fra vår portefølje. 

sko illustrasjon går
Leading Edge, lederutdannelse
Foto: AVIA Produksjon / Sondre Formo Lindheim
Angoline Berge Tobias
Angoline Berge Tobias og Alf Inge Cleve-Stiansen,

Vår kursportefølje inneholder blant annet:

Serviceledelse i praksis

Med treningskonseptet ”Serviceledelse i praksis” henvender vi oss til deg som leder, utvikler og tilrettelegger service og tjenestetilbud i din bedrift og er ansvarlig for at de lønnsomme sammenhengene faktisk fungerer i bedriften.

Kursholdere: Henning Friberg og Alf Inge Cleve-Stiansen

LES MER

Det optimale lederskapet

Hva kjennetegner det optimale lederskapet – det lederskapet som skaper de beste økonomiske resultatene og de mest lojale kundene? På dette kurset lærer du hva de optimale lederatferdstrekkene består av, og hvordan du behersker dem!

Kursholder: Alf Inge Cleve-Stiansen

LES MER

Litt svidd, men ikke utbrent

En humoristisk vinkling på et alvorlig tema. Stadig flere blir utbrent, og forskning har kunnet påvise at de som blir utbrent faktisk får varige endringer i hjernen. På grunn av dette og mye annet er de fleste enige om at det å bli utbrent ikke er helt optimalt. Poenget med foredraget er å gi deg oppskriften på hvordan du blir utbrent, slik at du kan unngå det.

Kursholder: Angoline Berge Tobias

LES MER

Fra fagekspert til leder, i samarbeid med Tekna

Dette kurset er for deg som har vært fagspesialist, og som nå er blitt ny leder. Du lærer verktøy som hjelper deg å lykkes i din nye rolle som leder.

Kursholder: Alf Inge Cleve-Stiansen

LES MER

Lederen som coach, i samarbeid med Lederne

Dette tredagerskurset lærer deg effektive og praktiske modeller du kan bruke i din hverdag som leder. Du får også tilgang til en rekke verktøy du kan bruke for å coache deg selv og dine medarbeidere.

Kursholder: Alf Inge Cleve-Stiansen

Alf Inge Cleve-Stiansen

One life, live it

ONE LIFE LIVE IT har som mål å ansvarliggjøre deg. Vi gir deg verktøy slik at du kan skape de resultatene du ønsker og bidra til en sunn og positiv utvikling for de menneskene rundt deg og det samfunnet vi lever i.

Alf Inge Cleve-Stiansen på vei opp og frem

Alle våre kurs kan også kjøres bedriftsinternt!

LEADING EDGE AS

456 01 058

Dronning Eufemias gate 16
0191, Oslo

0 Shares