Våre tjenester

Våre tjenester

Lederutdannelser

Våre lederutdannelser lærer deg å jobbe systematisk med prestasjonsutvikling og optimaliserer din lederatferd. Utdannelsene bygger på fagfeltet NLP (nevrolingvistisk programmering) og gir internasjonalt gyldig sertifisering.

Bedriftsinterne programmer

Alle bedrifter er forskjellige og derfor tilbyr vi din bedrift akkurat det som passer for dere. Alle våre kurs, foredrag og utdannelser tilbys bedriftsinternt så her er det bare å velge og vrake. Vi setter oss inn i din bransje og tilpasser verktøy og opplegg etter dette. Det viktigste for oss er at dere har det utbyttet dere ønsker.

Foredrag

Våre trenere bidrar på eventer, kick offs og interne samlinger med tema som lederskap, motivasjon, kommunikasjon, selvutvikling, prestasjonsutvikling, serviceutvikling og salg. Alle Leading Edge-trenere er eminente formidlere og har solid faglig innhold i sine foredrag.

Rådgivning

Leading Edge støtter individer og selskaper i å nå sine mål. Vi legger vår stolthet i å forstå deg og det behovet du har, enten det er rådgivning i forbindelse med jobb eller privat. Som sparringspartner setter vi oss inn i din unike situasjon og gir konkrete tips, råd eller verktøy som tar deg fra der du er til dit du ønsker å være.

Seminarer og kurs

Vår kursportefølje oppdateres og utvides stadig. Felles for dem alle er dog at de har til hensikt å gi deg eller din bedrift en verdi. Ta en titt i vår aktivitetskalender for å finne ut når neste kurs er! Alle kurs kan også bestilles bedriftsinternt dersom dere skulle ønske faglig innhold for eksempel til neste kick off.

Mental trening og ledercoaching

Mange års erfaring fra coaching innen forandrings- og prestasjonsutviklingsarbeid gjør Leading Edge til en ettertraktet coach for ledere, ledergrupper, toppidrettsutøvere og annet nøkkelpersonell. Så hvis du vil utvikle deg – ta kontakt med oss!

Teknologiske verktøy

Skulle du ønske at dere hadde en enkel metode for oppfølging? Eller kanskje du lurer på hva kundene dine egentlig synes? Vil du kanskje bare ha bedre rutiner for hvordan du kommuniserer internt og eksternt? Da trenger du ikke lete lenger. Vi deler våre favorittverktøy for nettopp dette med deg!

Leading Edge Sport

Leading Edge Sport består blant annet av vårt sertifiseringsprogram innen mental trening og YAMTA (Young Athletes Mental Training Academy). Leading Edge utvider med Sport-konseptet fordi vi ser at kompetansen vi besitter fra leder- og prestasjonsutvikling har stor overføringsverdi til idrett. Ta gjerne en titt på tidligere YAMTA-deltagere her.

Leading Edge Film

Vi produserer film som utvikler bedrifter internt og bygger merkevare. Film som gir effekt! 

Film er tidenes mest effektive virkemiddel for å nå ut med informasjon til ansatte og kunder. Vi har kunnskap, utstyr og nettverk til å utvikle og produsere den filmen din bedrift trenger. 

LEADING EDGE AS

456 01 058

post@getleadingedge.com

Dronning Eufemias gate 16
0191, Oslo

0 Shares